Over Ons

Bootservice Leeuwen heeft haar winkeldeuren gesloten.

Ramon heeft gedurende 16 jaar een grote reputatie opgebouwd als leverancier voor alles op het gebied van watersport.

Maar dat niet alleen!

In die periode heeft hij een groot netwerk opgebouwd in allerlei andere takken van serviceverlening aan de watersport en beroepsvaart in de breedste zin.

Bootservice Leeuwen in een nieuw jasje!

De bedoeling is, het bedrijf nu een andere wending te geven, waarbij juist die specifieke serviceverlening een aanzienlijke en nadrukkelijkere rol zal gaan spelen.

Ramon wil mensen gaan helpen met alles wat met watersport en boten in de breedste zin, waaronder binnenvaartschepen te maken heeft.

Met zijn 16 jarige ervaring en opgebouwde kennis in de breedste zin, zult u daar als watersporter bij Ramon op het juiste adres zijn.

Door zijn connecties met talrijke bedrijven, zowel in de watersportartikelen branche, toeleveringsbedrijven en scheeps- en jachtwerven en waaronder ook de serviceverlening in alle takken van techniek kunt u bij Bootservice Leeuwen blijvend terecht.

Om u op, de hoogte te stellen van wat Ramon Noij voor ogen heeft en u straks ook te bieden heeft, tipt hij u nu al op een groot scala van activiteiten waar u voor service aan uw boot in al zijn aspecten vertrouwd en vakkundig terecht kunt.

Daar vallen uiteraard de voornaamste bestaande onderdelen van het bedrijf toe, maar ook tal van nieuwe en waarvan hij zeker weet u daarmee van dienst te kunnen zijn.

Wat heeft Bootservice Leeuwen u te bieden!

1 WATERSPORTARTIKELEN

Afhankelijk van de aard en de omvang blijft Bootservice Leeuwen actief in de aan- en verkoop van watersport gerelateerde artikelen. Op aanvraag per e mail offreren we u graag volgens uw specificatie.

2 ONDERHOUD- REPARARTIE- SERVICE

Onderhoud aan alle soorten boten voor alle soorten van techniek, waaronder ook schilder- en schoonmaak werkzaamheden.

Dat betekend kort gezegd, reparatie en onderhoud aan uw voortstuwingsmotor, of aggregaat, hellingen en onderwateronderhoud, tot het vervangen van een slotje aan een kastdeurtje in uw kajuit, of een lampje verwisselen in uw SB navigatielantaarn!! Dus alles wat daar tussen ligt, bedenkt u het zelf maar!

3 BEMIDDELING EN ADVIES, MAKELAARDIJ EN SURVEY WERKZAAMHEDEM

Bij nieuwbouw, verkoop, of aankoop van een andere boot.

4 ADVIES UITBRENGEN

In geval u overweegt een grote reparatie, groot onderhoud, of een grote verbouwing aan uw boot laten uitvoeren.

5 VAARSERVICE

U hebt plannen ergens in Europa met uw boot een vakantie te plannen, maar het heen en terug varen gaat u te veel tijd in beslag nemen. Wij brengen en halen uw boot vakkundig, naar en van elke bestemming. U bent verzekerd van bevaren en gediplomeerde bemanning waaronder Rijnpatent, internationale vaarbewijzen voor zee en kustvaart en marifoon bedieningscertificaat.

6 ALUMINIUM VISBOTEN

Sinds 2009 leveren we klassieke aluminium visboten in drie afmetingen en zes uitvoeringen. Ontworpen door ex scheepsbouwer Henry Engelaer uit Beneden Leeuwen.

Er zijn plannen tot ontwikkeling van een aantal geheel nieuween onderhoudsvrije type aluminium visboten. Zoals een rondspant vlet, Groninger spiegelsloep en een console boot.